söndag 26 augusti 2012

Intensiv helg

Började vid fyra-tiden i fredags eftermiddag. Körde tåg till halv två på natten. Åkte hem och sov. Började vid lunch på lördagen. Slutade halv tio i Skee. Taxi till hotell i Strömstad. Sovmorgon, fet frukost på hotell Laholmen. Sen körde vi hem tåget från Skee till Göteborg. Weee, mycket tågkörande har det blivit i helgen. Och jag är så klart mycket nöjd.

När vi skulle åka från Skee såg vi en liten kisse gå över spåren. Den begav sig iväg bort från tåget tack och lov. En i personalen berättade att en katt brukade vara väldigt gosig där på perrongen. En gång hade kisse fått för sig att krypa ner under tåget två minuter innan avgång. Två små barn hade varit där för att vinka av sin släktning och sett vad som hänt. De var otröstliga. Kisse skulle bli påkörd. Nu hade ombordpersonalen lockat och lockat på katten och den kröp upp till slut. Puh!

På vägen mot Göteborg såg vi ett mycket stort antal rovfåglar. De sitter på elstolparna och spanar efter byten (antar jag) och lyfter precis framför tåget. En flög parallellt med oss en bra bit, men vek av åt höger. Ingen plattvråk den här gången!
Parkerat tåget för natten i Skee
Min säng i Strömstad på Hotell Laholmen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en rad eller två :)